Om os

Vores vision

Vores vision er, at give gravide og deres partner de bedste forudsætninger for en god og tryg fødsel. Vi har begge mange års erfaring og er tilknyttet Roskilde Sygehus, hvor vi kender alt til forholdene, hvordan en tryg atmosfære skabes under fødslen og dagene efter med den lille ny derhjemme. Gravide, som tager fødselsforberedende kursus hos VildMedFødsel, gøres klar til den forestående fødsel og til den generelle livsforandring. Vi ved, hvilken viden I har behov for – og det vil vi gerne give jer!

Caroline Kragh Hurup

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i januar 2013.

Jeg har arbejdet på flere hospitaler og sygehuse i Danmark, og har også en betydelig international erfaring. Efter endt uddannelse fra Jordemoderskolen i 2013 rejste jeg til Norge, hvor jeg arbejdede på Sygehuset i Kristiansund i knapt et år. Herefter tog jeg til England, hvor jeg arbejdede i ca. to år på to forskellige hospitaler i London. Jeg har de seneste par år været ansat på Rigshospitalet, hvor jeg har brugt mine mange internationale erfaringer i forbindelse med komplicerede fødsler, men også i forbindelse med konsultationer af gravide og barslende. Jeg har således både været tilknyttet på føde- og barselsafsnittet, men også på svangreafsnittet, den nyopstartede fødeklinik og herudover også forestået hjemmefødsler. Jeg har herudover afholdt fødselsforberedelse og ammeforberedelse på både dansk og engelsk.

I 2017 videreuddannede jeg mig til certificeret ammevejleder (IBCLC) hos den internationale institution IBLCE (International Board of Lactation Consultant Examiners). Eksamen kræver mindst 90 timers ammespecifik undervisning, og herudover over 1000 timers ammespecifik klinisk erfaring.
Jeg er – udover at drive virksomhederne www.ammevejledning.dk og www.vildmedfoedsel.dk – tilknyttet fødegangen på Roskilde Sygehus.

Min faglige og internationale erfaring gør, at jeg hurtigt kan skabe en nær og tryg relation til mennesker i en ellers sårbar og intim periode af deres liv. Jeg er taknemmelig for det helt unikke indblik i andre menneskers liv, og for at være en del af netop denne del. Derfor elsker jeg både at være med i den indledende del i fødselsforberedelse af vordende forældre, men sandelig også at bistå til selve fødslen, samt at støtte nye forældre i de udfordringer som amning og barselslivet kan medføre.

Jeg holder meget af at arbejde med fødende par under fødslen og er derfor glad for at arbejde på Roskilde Sygehus. Mine erfaringer med det offentlige sundhedsvæsen har dog givet mig tanker om kontinuitet og ressourcer, hvilket har drevet mig til først at starte www.ammevejledning.dk og nu www.vildmedfoedsel.dk for at kunne give hver familie den bedste start på familielivet.

Jeg taler de skandinaviske sprog og engelsk flydende.
Privat er jeg opvokset i Dalby og flyttet til Køge i 2020, hvor jeg nu er bor med min familie, der består af min mand Jack og mine to børn, Tilde og Frida, der er født i foråret 2018 og efteråret 2019.

Jeg prioriterer, at være opdateret på den nyeste viden indenfor mit fagområde, og jeg er medlem af DACLC, der er en forening for specialuddannede IBCLC’ere.

Susanne kristensen

Susanne Kristensen

Jeg har været jordemoder i 16 år og brænder for at hjælpe kommende og nybagte familier godt på vej.  Tid, ro og nærvær er nøgleord for mig.
Jeg har mange års erfaring fra både fødegang og fødeklinik. For 1 år siden startede jeg mit firma Jordemoderen, hvor jeg både tilbyder ydelser i graviditeten og efter fødslen.
Jeg har undervist fødselsforberedelse siden min studietid – både individuelt og på små og store hold. Jeg holder meget af at tage udgangspunkt i det enkelte holds behov og ønsker og bidrage til viden, redskaber og forhåbentlig fødselsglæde.

Certifikater

IBCLC

Jordmoderforeningen

Sygeforsikring Danmark

Besøg også ammevejledning.dk, hvis du vil forberedes på amningen forud for fødslen – eller hvis du har ammeudfordringer.

Ammevejledning.dk

Fødselsforberedelse

Bliv godt klædt på til fødslen