VildMedFødsel

Fødselsforberedelse, jordemoderkonsultation, ammevejledning og fødselsmodning i Køge og Roskilde.  Erfarne jordemødre fra Roskilde Fødeafdeling forestår undervisning og vejledning. 

 

"

VildMedFødsel tilbyder følgende:

Fødselsforberedelse på hold

Bliv godt klædt på til din forestående fødsel med teori og praktiske øvelser. Fødselsforberedelse vil blive afholdt lokalt i Køge og Roskilde – 8 timer fordelt på fire moduler.

Vi har også flere BOOTCAMPS hold. 

Privat fødselsforberedelse

Nogle gravide har behov for et fødselsforberedelsesforløb der er skræddersyet til netop dem. 

Vi kommer hjem til jer med VildMedFødsels undervisningsudstyr og materiale

Jordemoderkonsultation

Én konsultation hos VildMedFødsel, eller et forløb af konsultationer, er for dig som har brug for mere tid til dig og dét som du har brug for at snakke om eller håndtere, på et tidspunkt som passer for dig.

Fødselsmodning

Måske nærmer du dig termin, måske har du netop passeret termin eller ved du på forhånd, at din fødsel skal sættes igang før tid?  

Sammen med Zoneterapeut Bente Ingvorsen har VildMedFødsel sammensat et behandlingsforløb, som kombinerer effektive og behagelige metoder til at gøre din krop klar til fødsel.

Følg VildMedFødsel på SOME

VildMedFødsel er naturligvis også at finde på de sociale medier. Vi har ofte nye opslag oppe på Instagram, og vi vil selvfølgelig sætte pris på en anbefaling på vores facebook eller Trustpilot.

Booking - fødselsforberedelse

Alle vores hold bookes via Terapeutbooking.dk, hvor al kommunikation foretages via sikker forbindelse, overholder GDPR samt har sikker betaling med Visa/Dankort.

Fødselsforberedelse