Fødselsforberedelse på hold

VildMedFødsel tilbyder grundig og kompetent fødselsforberedelse på hold i Køge eller Roskilde. Vi sørger for, at du og din fødselspartner bliver godt klædt på til den forestående fødsel med teori og praktiske øvelser. Begge undervisere er praktiserende og aktive jordemødre på Roskilde Sygehus.

Velkommen til VildMedFødsel

VildMedFødsel har lokaler i Køge, Skovlunde og Roskilde, hvor vi tilbyder fødselsforberedelse på små hold – du bliver klædt på i tre moduler. Fødselsforberedelsen er bygget op således, at der gennemgås noget teori, men at du også din fødselspartner også får praktiske værktøjer. Vores erfaring er, at den gravide har størst gavn af at deltager i et modul alene, mens fødselspartnerne deltager på de sidste to moduler. På kurset gennemgås også forberedelse til amning.

VildMedFødsel klæder dig på til en god og tryg fødsel.

Kompetente og erfarne undervisere

Susanne kristensen

Susanne Kristensen – Hold i Roskilde og Skovlunde

Jeg har været jordemoder i 16 år og brænder for at hjælpe kommende og nybagte familier godt på vej.  Tid, ro og nærvær er nøgleord for mig.
Jeg har mange års erfaring fra både fødegang og fødeklinik. For 1 år siden startede jeg mit firma Jordemoderen, hvor jeg både tilbyder ydelser i graviditeten og efter fødslen.
Jeg har undervist i fødselsforberedelse siden min studietid – både individuelt og på små og store hold. Jeg holder meget af at tage udgangspunkt i det enkelte holds behov og ønsker og bidrage til viden, redskaber og forhåbentlig fødselsglæde.

Caroline Kragh Hurup – Hold i Køge og Skovlunde

Jeg har været jordemoder i snart 9 år. Jeg har arbejdet i både Norge og England, og efteruddannet mig indenfor amning, hvor jeg har den højeste internationale certificering (IBCLC). Jeg driver endvidere ammevejledning.dk sideløbende.
Jeg synes, at det er fantastisk at opleve, hvordan forskellige par og kvinder kan støttes og forberedes bedre og mere, når der er mulighed for at tage hensyn til den individuelles behov og forståelse. Jeg elsker den dynamik, der opstår, når gravide og deres partnere deltager i hold med fødselsforberedelse, men også den fordybelse i særlige behov, der kan dyrkes og arbejdes med, når jeg underviser par enkeltvis.
Jeg holder meget af mit fag, og den uforudsigelighed der er, når det handler om noget så naturligt som det at bære og føde et barn, og hvordan man kan forberede sig mentalt og fysisk til det. Dét holder jeg virkelig af at dele med kommende forældre.

Booking - fødselsforberedelse

Alle vores hold bookes via Terapeutbooking.dk, hvor al kommunikation foretages via sikker forbindelse, overholder GDPR samt har sikker betaling med Visa/Dankort.